LEBIH 200,000 PELANGGAN TELAH MEMILIH MAMASAB SEBAGAI DESSERT PILIHAN !

Kenapa mereka memilih MAMASAB Bakery ?

Ready Stok Available

Kami menyediakan pelbagai jenis dessert yang ready stok, tanpa perlu tunggu berhari-hari. Semuanya fresh bake tersedia khas untuk anda seawal 1 jam bergantung jenis kek.

Banyak Pilihan

Tercari-cari untuk jamuan, perkahwinan, santapan harian, surprise, birthday anak, kek hantaran. Kami sediakan untuk anda lebih 100+ menu yang sangat menarik.

Delivery Service Plus+

Tak perlu hadap jam, tak perlu ambil nombor, tak perlu pening kepala. Hanya dihujung jari anda buat tempahan dan kami hantar terus kepada anda.

Apa kata mereka ?

Feveret Nasa kek DFCC Standard, bila makan waktu sejuk perghh.. rasa cheese, nutella, caramel dan chocolate penuh dalam mulut nikmat sangat. Memang recommended wajib cuba dan rasa sendiri perbezaannya.
Nasa
Business Consultant
Indahnya bila sambut birthday party dapat tengok anak-anak melonyat dan terharu happy dengan Cute Cake dari Mamasab Bakery. Sampaikan anak tu request nak sambut birthday 2x dengan kawan-kawan sekitar rumah pulak.
Farah
Suri Rumah
Ni first time tengok dan rasa sendiri kek Mamasab. Sebelum ni dengar-dengar je, tapi lepas dah rasa, saya sendiri pulak excited nak bergambar dan ajak kengkawan membeli sekali hehehe
Diana
Officer

Terima kasih atas sokongan anda semua....